„Важното е, че се класирахме. Дано се паднем с отбор, с който да може да се представим по-добре”, заяви капитанът на Локомотив София Кристиян Добрев след успеха с 3:2 над Металург Скопие.

„Мисля, че полският отбор е доста по-стойностен, британските отбори подхождат високомерно в европейските турнири, докато в Полша се играе доста силов футбол, добре физически сложени футболисти”, сподели той относно съперника на „железничарите”.

„Важното е, че спечелихме, няма значение кой ще ни се падне. Вместо ние да направим натиск, получихме рано гол, изпуснахме дузпа, което допълнително ни натежа, всички момчета показаха характер, показахме че сме мъже”.

„Ще е несериозно нашият отбор да подцени даден двубой, от една грешка веднага ни вкарват гол, ние с лека ръка пропускаме. Надявам се в другия мач да имаме повече шанс. Аз няма какво да го коментирам, в Европа съдиите свирят това, което има на терена” .

„И ние,ако загубим ще търсим причини в други. Ние се радваме, че продължаваме напред, те да си гледат първенството в Македония. Винаги е приятно като има хора на стадиона”, допълни Добрев.

„Добре играхме, с двама нападатели бяхме много по-добре. Нямаше да ме е срам, това е футбол. Добре беше, не си пречихме. Има си треньор, той трябва да каже какво да направим. Очаквам да бъдем по-добри”, заяви пък нападателят Мариян Андонов.