След тегленето на жребия за 1/16-финалите на Лига Европа, в Лацио веднага започнаха да нищят своя съперник - българския шампион Лудогорец.

И докато официалният сайт на Лацио се задоволи само с колаж за съперника, някои от фенските сайтове на столичани вече направиха пълен анализ на Лудогорец.

Описва се детайлно какво е постигнал разградския тим досега в Лига Европа, като се подчертава страхотната защита на Лудогорец, допуснала само два гола в груповата фаза.

Отбелязва се и съвпадението в прякорите на двата отбора - "орлите", макар че при Лацио той да е доста по-наложен, а в България да се използва рядко.

Едно от най-интересните неща в коментара е за футболистите в Лудогорец, и според написаното, българският състав е "балскански, но с вкус на бразилска самба", заради петимата бразилци. За Лацио, любопитно е името на Мишел Платини, но най-вече заради съвпадението с боса на УЕФА, легенда на Ювентус. Обръща се внимание на факта, че преди време Лацио е бил отправил оферта на настоящия бранител на българския шампион - румънеца Козмин Моци.