В ЦСКА снощи внимателно изгледаха в своя хотел мача между ФК Баку и Мура от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

От щаба на „червените” бяха единодушни, че въпреки нулевото равенство, краен победител ще е именно азерският Баку. Все пак домакините не показаха някаква игра, която да стряска Стойчо Младенов и неговите помощници.

Още две допълнителни неща, накараха хората от ЦСКА леко да си отдъхнат – това, че мачът се игра при температура около 22 градуса, а на трибуните на стадион „Далга Арена” имаше не повече от 1500 зрители.

Тепърва обаче от ЦСКА ще изслушат и мнението на Иво Димов, който бе на живо в Баку да изгледа бъдещия противник на отбора. „Червените” вече разполагат и със запис от срещата, който ще бъде още по-детайлно анализиран.

Второто полувреме на мача ФК Баку - Мура съвпадна и с вечерята на отбора в „Болу Термал Отел”, като домакините го пуснаха в ресторанта на голям екран.

Играчите обаче не проявиха голям интерес и след двадесетина минути се оттеглиха по стаите си. Единствено капитана Тодор Янчев и Христо Янев останаха до края на мача и гледаха съперниците, с които им предстои да играят.