Футболистите на френския Тулуза изразиха увереност преди решителния мач реванш от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА срещу ЦСКА утре на стадион „Българска армия”.

„Сега не ми се говори, защото сме изморени и ни трябва почивка. Ние ще се класираме. ЦСКА са добър отбор, но ние имаме сили да ги изненадаме в София. Трудно ще бъде, но сме подготвени и най-важното е да бъдем спокойни. Без страх и с малко грешки ще успеем. Утре ще видите в каква система ще играем”, заяви на аерогара София халфът на французите Никола Диюз.

Треньорът на французите Ели Боп бе с ледена физиономия и не говори пред събралите се журналисти

„Бог гледа и ще ни каже какво ще се случи. Благодаря на феновете, че ще напълнят стадиона. Ще ни бъде много приятно да играем пред препълнени трибуни”, коментира от своя страна Емана.

Конгре заяви, че очаква труден сблъсък, в който крайния победител ще бъде неговият тим. „Очаква ни труден мач, но ще постигнем добър резултат и ще се класираме. Знаем, че няма да бъде лесно, но сме подготвени, въпреки доста мачове, които направихме. Разучихме съперник и знаем стила му на игра. За съжаление има доста отсъстващи от нашия отбор, но и другите са на ниво. Пожелавам късмет на ЦСКА, и нека по-добрият да победи. Публиката ще остане доволна от качеството на играта, но ние ще продължим.

Голяма част от цветнокожите футболисти останаха очаровани от очакващите ги български репортерки.

Звездата на тима Йохан Елмандер пък не се спря пред журналистите, като непрекъснато говореше по телефона си.