Наставникът на хърватския Осиек Дино Скендер не сметна, че неговият тим се е представил по такъв начин, че да заслужи поражението с 0:1 от ЦСКА в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. 35-годишният специалист обаче отчете класата в представянето на „червените” и преди всичко виртуозното попадение на Евандро да Силва, което реши мача.

 „Още с първия удар, който получихме, ни вкараха. Това беше страхотно попадение, от европейска величина. Играхме добре обаче. С оглед на показаното не мисля, че заслужавахме загубата. Това е само първата част от мача, за втората мисля, че ще успеем да върнем нещата на място”, коментира Скендер пред bTV.

„Това не бива да омаловажава победата на ЦСКА. Те дадоха всичко на терена, както и ние. Всичките ми играчи се раздадоха докрай, затова ги поздравявам, както честитя и на ЦСКА.”

„Естествено, че очаквахме да бъдат силен отбор. Знаем, че са силен противник. Знаехме как ще играят, знаехме дори схемата. Мисля, че контролирахме мача, но в крайна сметка загубихме.”

„Действително нямахме толкова положения, колкото ни се искаше да имаме. Все пак ЦСКА е сериозен отбор. ЦСКА е отбор с добра защита, игра твърдо.Мисля, че направихме това, което искахме да направим, макар и да се надявахме на повече. Сега вече не е важно, защото ЦСКА вече победи в първата среща”, завърши Скендер.