"ЦСКА е добър отбор и фаворит в мача. А ние дойдохме да продадем скъпо кожите си", заяви старши треньорът на Мура Словения Франц Цифер на пресконференция преди утрешната среща-реванш от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа с ЦСКА, която ще започне в 20,00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"В първия мач постигнахме 0:0, което е добър резултат за нас. Но сега ни предстои второто полувреме - реванша в София", продължи Франц Цифер.

На въпрос на български журналист дали отборът на Мура ще играе защитно в София, старши треньорът на словенския отбор отговори: "Ще играем така, както ни позволи съперникът. Чухме някои неща за някакви проблеми, но това може да са финтове от страна на ЦСКА".

На въпрос от кой футболист на ЦСКА се опасява най-много, Франц Цифер отговори: "Не познавам футболистите на ЦСКА по имена, а по постовете, на които играят, и по номерата. Номер 17 (Анисе – бел.ред) е много добър. Номер 99 (Присо – бел.ред.) е също много добър".

Франц Цифер каза, че в отбора на Мура няма контузени играчи и всички ще бъдат на линия за утрешния мач с ЦСКА.

Капитанът на Мура и централен защитник Фабин Ципот каза: „Ние сме млад отбор, нямаме голям опит, но именно в такива мачове като тези с ЦСКА се трупа опит.“

Цялата пресконференция на старши треньора на Мура Франц Цифер и на капитана Фабин Ципот продължи точно пет минути, след което футболистите на отбора направиха тренировка на Националния стадион "Васил Левски".