Старши треньорът на Динамо Минск Вук Рашович не скри задоволството си от представянето на отбора в реванша с Черно море от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Беларусите съсипаха с 4:0 "моряците" и с общ резултат 5:1 от двата мача продължават напред.

Тимът от Минск имаше тотално преимущество и можеше да победи още по-разгромно носителя на Купата на България. В крайна сметка "динамовци" се спряха на четири гола, а сърбинът отчете, че успехът е можело да бъде далеч по-голям. 

"Още преди мача казах, че нашата цел е да играем по-добре от първата среща в България. Още от първите минути започнахме да атакуваме, опитвахме се да отбележим гол и успяхме."

"Разбира се, червеният картон, който получи съперника, също ни помогна. Вкарахме четири попадения, но можеше да реализираме още три, ударихме и греда. Стараем се да играем бързо и създаваме положения. Трябва да поработим върху реализацията им", коментира Рашович.

"Представихме се много по-силно в реванша, като факторът домакинство повлия. В първия мач в България също започнахме добре, в първите десетина минути имахме превъзходство, но при първата си атака българите вкараха и това ни повлия негативно от психологическа гледна точка", допълни той.