Старши треньорът на Цюрих Людовик Манин изказа сериозно уважение към предстоящия съперник Лудогорец, който според него е "много опитен отбор", който "обича топката".

"Играем с много опитен отбор, който е много по-зрял от нас, отбор с опит в Шампионска лига, отбор с много бразилци, който обича топката", започна Людовик Манин.

"Очаквам един много качествен мач, очаквам моят отбор да се противопостави добре. Ще опитаме да продължим добрия старт в турнира и във втория мач, което знаем, че може да се окаже много ключов в борбата в грушата."

На въпрос защо тимът му толкова трудно реализира попадения, бившият играч на Вердер Бремен и Щутгарт отговори: "Винаги виждате негативното, това ми е ясно, поздравявам всеки, който вижда нещо такова. Взехме точки, въпреки малкото голове. Според мен, мачът с Ксамакс не е добър пример, тогава имахме 100% шанс, липсваше последния удар, няма много какво да направя затова. Ако вкараме първия гол, можеше да бием с 5:0. Видях голямо подобрение в отбора, видях доминиращ отбор."