Старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори заяви, че отборът ще се опита да демонстрира своя стил на игра в предстоящото гостуване на Цюрих от груповата фаза на Лига Европа. Той изрази надежда, че българският шампион ще може да покаже най-високото си ниво на представяне и няма място за изненади.

„Ние очакваме много труден мач. Цюрих спечели първия си мач в групата. Ако спечелят утрешния, това ще бъде голяма стъпка за тяхното класиране. Ние сме наясно с техния отбор и с техните силни страни. Трябва да сме много добре подготвени. Трябва да се раздадем напълно на терена, да запазим през всички 90 минути пълна концентрация“, сподели Аутуори.

„Всеки един треньор подготвя отбора си за победа. При нас не е по-различно. Нормално е да има по-големи трудности, когато играем навън. Ние трябва да покажем нашето най-добро ниво. Много добре сме проучили съперника. Знаем, че ще бъде трудно, но ще покажем утре на терена“, добави бразилският специалист.

„Независимо от противника, ние трябва да се отнесем към него с уважение. Относно това, че техният ляв бек е наказан, не смятам, че един играч ще промени кой знае колко много ситуацията. Те имат достатъчно играчи. Не очаквайте да видите нови неща от нас. Ние играем нашия футбол и се надяваме да покажем нашето високо ниво. Няма място за изненади“, продължи треньорът на Лудогорец.

„Работим всеки ден да имаме баланс между защитата и атаката. Всеки ден се опитваме да подобряваме нашия капацитет“, каза още Пауло Аутуори.