Треньорът на Левски Тони Здравков сподели след поражението с 0:2 от Виляреал, че „сините” са се опитали да се надиграват със своя съперник. „Това си говорихме с отбора, че трябва да видим на какво ниво сме и да опитаме да се надиграем с Виляреал. На много моменти губехме скоростта. Мисля, че отборът се постара да бъде като равен с равен, при това с такъв отбор”, сподели на пресконференцията наставникът.

„Нашият отбор днес определено нямаше задача да има дефанзивен халф, а да има два халфа, които да играят в двете посоки.”

Колкото до смяната на Юсеф Рабех, Здравков каза, че е бил заменен на почивката заради травма, колкото до Топузаков обаче ситуацията е доста по-сериозна, като защитникът вероятно ще отсъства дълго от терените.

„В неделя ни чака много важен мач за шампионата на България. Виляреал, а и отборите от това ниво ни превъзхождат с бърза мисъл, нашите футболисти трябва да разберат, че колкото и да играеш с топката, по-добре да я подадеш и да се придвижиш, отколкото да я загубиш с неточен пас”, добави наставникът, който припомни, че Зе Соарес пътува утре за Украйна.