„Смятам, че се представихме добре. Изиграхме мача доста бойко и организирано. И двата тима се страхувахме предимно да не загубим мача и може би равенството е закономерно с оглед представянето”, сподели капитанът на Лудогорец Светослав Дяков след равенството 0:0 с Базел в групите на Шампионската лига.

„Най-добре беше да победим, но и точката влизаше в нашите планове. Да не забравяме, че има още един мач. Играе ни се още в еЕвропа и мисля, че го заслужаваме”, добави Дяков.

„Ние знаехме как ще играе Базел. Доста мачове имаме, а и те също ни познаваха. Бяха организирани в защита. Нямаше много положения, но равният мач влиза в нашите планове”, коментира още Светльо Дяков и продължи:

„Мисля, че имахме 2-3 много добри ситуации, в които последният пас ни избяха, но това е футболът. Тези мачове в Европа се играят много трудно. Съперникът е качествен и е трудно.”

„Марселиньо и Минев са двама много стойностни футболисти. От най-добрите в този отбор, но момчетата,които ги заместиха мисля, че се справиха. Себераздването беше от всички”, каза още Светослав Дяков и добави:

„Още в началото казах, че най-реално е да се борим с Базел за третото място. Радваме се, че български тим играе до последно в Шампионската лига Отборите играят на максимум, няма лесни мачове. Отиваме в Париж да покажем добро лице и защо да не вземем нещо.”