Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че отборът ще излезе да победи Динамо Загреб, но не е лошо да спечели една точка.

„Достатъчно добре си даваме сметка, че ни очаква един много тежък мач. Динамо Загреб са наясно, че при загуба намаляват шансовете им за класиране. Минев няма да вземе участие в мача, все още не е готов. При Безяк все още има проблем в контузеното място и тепърва ще решавам. При Теро Мантула възможността да участва е твърде минимална. Георги Терзиев знаете, че отдаване е контузен. Общо взето имаме доста контузени състезатели, но предполагам, че тези, с които разполагаме ще се справят. Определено сме запознати със състоянието на Динамо Загреб. Разучили сме ги подробно. Ние знаем важността на мача и няма да играем с излишни емоции. Ще се постараем да се представим добре“, коментира Стоев.

„Надявам се публиката да дойде да ни подкрепи. Апелирам, колкото се може повече хора да дойдат на стадиона“, добави треньорът на Лудогорец.

„Излизаме за победа. Не знам как да излезем да играем за една точка. Не е лошо да спечелим една точка Мисълта ми е как да преодолеем отбора на Динамо Загреб. Футболистите ни имат нужния потенциал, самочувствие и качества. Важно е да подходим внимателно и тактически добре“, продължи наставникът на разградчани.

„Ясно е, че Динамо Загреб ще търсят своите шансове. Ние трябва да бъдем разумни и реалисти. Отборът трябва да реализира своя потенциал на терена. Трябва да излезем напълно концентрирани и с агресивна и умна игра да ги победим“, каза още Стойчо Стоев.