Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов ще пусне единайсеторката, която разби с 5:0 Астана в мача срещу Зрински Мостар. Това разкри специалистът на официалната пресконференция преди мача от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 19.30 часа на стазион „Бьело поле” в босна.

„Искате да Ви кажа състава? Това не е проблем за мен, защото той няма да се различава от предишните мачове. Моят отбор се представи добре в предишните два мача и аз най-вероятно няма да правя промени”, категоричен бе Мъри.

Това означава, че на вратата срещу босненците ще стартира полякът Адам Стаховяк. Пред него в защита ще отдясно ще действа Йордан Христов, а отляво капитанът Веселин Минев. Двойката централни защитници отново ще бъде съставена от Сивард Спрокел и Бобан Грънчаров.

В центъра на терена, като опорни полузащитници ще стартират Борис Галчев и Томаш Иршак, а пред тях ще действа Абел Анисе. На дясното крило ще започне Вандер Виейра, а отляво Ромарио Кортзорг. В ролята на „фалшива деветка” отново ще бъде Мариян Огнянов.

Любимецът на агитката на „канарчетата” Тодор Неделев отново ще бъде в ролята на жокер, като вероятността му да стартира като титуляр е минимална.