Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви при заминаването на разгрдачани за реванша срещу Виктория Пилзен, че българският шампион отива за победа в Чехия и няма как да има подценяване. Както е известно, тимът, воден от Георги Дерменджиев има чудесен шанс да влезе за втори път в групите на Шампионската лига, след като първата среща завърши при 2:0.

Лудогорец вече има едно участие зад гърба си в груповата фаза на най-престижната европейска клубна футболна надпревара. Това се случи преди две години, когато „орлите“ елиминираха Стяуа, а след това играха с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел.

„Отиваме за победа. Не съм чувал някой да отива за загуба. Отиваме в добро настроение. Дано да се върнем в още по-добро“, започна Стоянов.

„Не знам как ще играе Виктория. Не мога да кажа какво очакваме. Това са неща, които може да каже треньорът. Истината е, че трябва да излезем като в първия мач и да дай Боже да спечелим. Ние сме професионалисти и няма как да има подценяване“, добави Стоянов.

Рефер на срещата между Виктория и Лудогорец ще бъде Алберто Майенко, който свири срещата между Лудогорец и Стяуа на Националния стадион през 2014 година, след който разградчани влязоха в групите на Шампионската лига. Запитан за това съвпадение, Стоянов каза: „Дай Боже пак този съдия да ни донесе късмет. Дай Боже отново влезем в групите“.