Реферът-кадемлия ще води реванша за влизане в групите на Шампионската лига между Виктория Пилзен и Лудогорец. Алберто Майенко, който преди две години свири паметния двубой за разградчани срещу Стяуа на Националния стадион, след който „орлите“ влязоха в групите на най-комерсиалната европейска клубна футболна надпревара, ще арбитърства и във втория опит на българския шампион да щурмува турнира на богатите.

Дерменджиев: Виктория ще се опита да ни пречупи рано

Припомняме, че в първата среща срещу Виктория, Лудогорец победи с 2:0 и с този комфортен аванс отива за ответната битка в Чехия.

Дерменджиев: Лудогорец ще продължи да е хегемон

Дяков: Уважавайте труда на олимпийците ни

Същевременно спомените на разградчани от битката със Стяуа на „Васил Левски“ са все така ярки. Крайният победител бе решен след дузпи, в които за да бъде драмата пълна, стражът Владислав Стоянов бе изгонен, а на вратата застана Козмин Моци. Румънският бранител пази самоотвержено и се отчете с основен принос за първото влизане в групите на Шампионската лига на Лудогорец. Именно след този емоционален евромач управата на клуба реши да кръсти трибуна от стадион „Лудогорец арена“ на Моци.  

Владо Стоянов: Отиваме за победа, няма как да има подценяване