Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:30 часа първия двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Титоград, съобщи официалният сайт на клуба.

Делегатът на срещата Ленарт Вестервал от Швеция инспектира за последно "Армията" и обяви това на техническата конференция преди важния сблъсък. 

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Титоград ще носят бели фланелки, червени гащета и бели чорапи.

Четиримата съдии на евромача са от Португалия - Луис Мигел Бранко Годиньо (главен), Руи Тешейра (първи асистент), Луис Андре Пинто Кампос (втори асистент), Андре филипе Домингес Нарцизо (четвърти). Сабри Селик от Турция е определен за съдийски наблюдател. 

За срещата ще бъдат отворени само секторите А и В на "Българска армия". 

Цените на билетите са:

- Сектор А - 20 лева

- Сектор В - 15 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Билети могат да бъдат закупени от касите на "Българска армия" и фен магазина, както от мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

В продажба са и официална програма и значка за двубоя. Програмата е 12 страници и е на цена 2 лева. Значката, изработена за евромача, е на цена 5 лева. Те са налични във фен магазина на "Българска армия".