Единствената тренировка на Левски на стадион „Росунда” преди мача с АИК бе забележителна за деветгодишния фен на Левски Ивайло Неделчев. Той взе участие в заниманието като потича малко с Георги Иванов и Ясен Петров, които въртяха обиколки, докато отборът загряваше за заниманието.

Ивайло живее от 2 години в Швеция и е бил в Калмар преди дни, когато Левски отново бе в тази страна и завърши 1:1 с Калмар.

Малкият левскар бе облечен с фенска фланелка и с шал. Той държеше да се снима с Георги Иванов и Ясен Петров и бе много изненадан, когато лично Георги Иванов го покани да тича с тях.

Малкият изпита такова удоволствие, че в един момент продължи да си тича без да спира и да се хвали на баща му Емил да го гледа и снима.

Бащата Емил Неделчев е левскар откакто се помни и заради Левски има тук в Швеция всякакви видове антени за да гледа мачовете на любимия си отбор.

Двамата, баща и син, ще бъдат в четвъртък вечер на стадион „Росунда” и ще подкрепят Левски в битката с АИК за влизане в групите на Лига Европа.

Самото занимание бе открито и бе съвсем стандартно преди мач в чужбина. Завърши с двустранна игра, а тя завърши с изпълнения на дузпи.

Вероятните 11, с които ще започне Ясен Петров са: Петков, Мюлдер, Милиев, Иванов, Минев, Гаджев, Грийн или Бензукан, Тасевски, Младенов или Александров, Дембеле и Жоазиньо.