Треньорът на Зоря Луганск Виктор Скрипник говори преди утрешната битка с ЦСКА от третия предварителен кръг на Лига Европа. Според специалиста най-силната страна на "червените" е техният треньор Люпко Петрович.
 
"Най-голямата сила на ЦСКА е техният старши треньор. Отборът е много променен от преди година. Сега играе футбол, който се харесва от техните фенове. Фактът, че имам български помощник в лицето на Веселин Бранимиров е от полза на отбора. Цялата ни информация за ЦСКА идва от него. ЦСКА е силен и симпатичен отбор. Не бих го избрал за съперник, ако можех да избирам.", заяви Скрипник.
 
"Контузиите са неразделна част от футбола. Неприятно е, че няма да разчитаме на Хромов, но трябва да се оправяме без него. Настройваме се за положителен резултат. Освен Русин имаме още качествени играчи, които могат да го заменят. Много информация ми дава помощника Веско Бранимиров. Чете г преса, информира ме. Да, той ще ни помага но на терена са играчите. от тях зависи всичко.", призна треньорът на Зоря.