Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев сподели първите си впечатления след поражението на „армейците“ с 0:2 срещу ЧФР Клуж на стадион „Васил Левски“ в първия кръг от груповата фаза на Лига Европа.

100 снимки

„Не искам да давам оценки. Липсваше ни атаката. Положенията. Идеите в атака. Надявам се в бъдеще това да се реализира, за да успяваме да вкарваме, защото това се отразява в шампионата“, започна той.

„Нямаше чисти голови положения. Клуж доста добре тактически си изиграха двубоя. Възползваха се от статичните положения. Ние през целия мач нямахме нито едно чисто голово положение. Ако имаш някакви положения, трябва да ги реализираш. Не може да рачиташ на удари от далечна дистанция", изрази критиката си Сакалиев.

„Лично аз не видях това желание. Тази идея, желание за победа. Искаш да побеждаваш., но нищо не показваш", продължи бившият нападател.

„Не можем да кажем, че е по-трудно. Важно е да си вземат някаква поука. Ако искат да се развиват, трябва да се влагат максимално добре в тренировки. Няма кой да те чака. За мен приблемът е, че трябва всеки един сам да си даде равносметка и оттук нататък да не се допускат грешки. Ние си се бихме", сигурен е 41-годишният бивш национал.

Относно гневната реакция на Санкаре:

„Това не е спортсменско. Ръководството може би ще предприеме мерки, защото това не показва уважение към ЦСКА", завърши изказването си Сакалиев.