Защитникът на ЦСКА Румен Трифонов заяви, че все още отборът не е постигнал нищо съществено и двете поредни победи не трябва да са успокоение. Трифонов замина за Уелс заедно с останалите 17 здрави футболисти на ЦСКА. „Всяка една победа носи малко самочувствие. Надявам се нещата да се нормализират. Не сме направили кой знае какво. Тепърва предстоят доста тежки мачове, в които трябва да побеждаваме. Смятам, че от тук нататък трябва да си вземаме поука от лошите резултати и да продължаваме напред”, каза Трифонов.

Юношата на „червените” сподели и очакванията си за предстоящия мач. „Отиваме да изиграем мач, за който трябва да подходим сериозно независимо от победата в първия мач. Трябва да играем за победа.”

„Това, че старши треньорът няма да е с нас, няма да окаже влияние. Предполагам той е разговарял с треньорите, които са с нас и няма да има проблеми. Не мисля, че е имало подценяване и отпускане срещу Клифтънвил. Спекулираше се, че идват готвачи и зъболекари, което влияе на футболистите. Реваншът, който изиграхме в Северна Ирландия показа, че когато подхождаш малко по-отпуснато, могат да се получат и лоши резултати. Надявам се сега да не се случи това”, каза Трифонов.

Футболистът взе отношение и по промяната, която е настъпила в тима след идването на Гьоре Йовановски. „Г-н Йовановски е тук от една седмица. Промяната е, че под негово ръководство отборът взе две победи, които бяха изключително важни. Надявам се да продължаваме така”, заяви още Румен Трифонов.