Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов бе много доволен от успеха над Рапид. Той обеща, че нещата в отбора тепърва ще се подобряват. Според него липсата на победи и красива игра е пречила на футболистите, които са се чувствали „смачкани”.

 

 

„Доволен съм от това, което стана днес. Искам да благодаря на футболистите за себераздаването, за старанието, искам да поздравя ръководството, феновете с успеха. Аз се надявах , че можем да бием и вярвах и си го мислих. Аз съм реалист, ако бяхме играли с някой гранд щеше да е изключително трудно”, заяви Радуканов.

 

 

„Нормално е първите 5 минути на чужд терен да е най-трудно, радвам се, че се справихме. Имаме проблеми и трябва много да работим. Аз сега започвам (б.р. треньорската кариера), просто ми е забавно”.

 

„Аз се надявам да работя ден за ден за ЦСКА, тук съм до Нова година, след това нямам проблем да дойде друг специалист”.

 

„Радвам се, че е добро настроението, казвах им да се радват, да се забавляват. Толкова смачкани бяха до този момент, че и след победа не се радваха. Липсваха победата, красивата игра, надявам се с още победи нещата да се подобрят”.

 

„Аз знам, какво значи публиката на ЦСКА, радвам се, че днес тя се върна. Където и да играем, публиката на ЦСКА трябва да ни подкрепя”, завърши Радуканов.

 

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg