Хамбургер ще се опита да се представи добре в утрешното си гостуване на Литекс в Ловеч в мача от турнира за купата на УЕФА, това заяви халфът на германците Пьотр Троховски, при пристигането си на аерогарата в Горна Оряховица.

„В последните ни мачове в УЕФА играхме също срещу по-слаби отбори, но не се представихме добре при гостуванията си. Затова, утре ще се опитаме да компенсираме грешките, които допуснахме срещу Хонвед в Будапеща и срещу Дачия в Кишинев. Нямаме намерение да подценяваме Литекс. Затова сме гледали видеозаписи с тяхната игра. Всеки от нас има определена задача и всички искаме да постигнем един добър резултат. Знаем, че това няма да е лесно”, каза германският национал.

Троховски сподели, че настроението в Хамбургер след загубата с 1:2 от Айнтрахт във Франкфурт не е много позитивно. „След поражението в събота цяла вечер гледахме мача и анализирахме грешките си. Сега се опитваме да забравим този неуспех и да излезем утре за победа срещу Литекс”, сподели още немският футболист.