Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев почти сигурно няма да предприема вратарска рокада за мача от груповата фаза на Лига Европа между Фулъм и ЦСКА в четвъртък на „Крейвън Котидж”.

Като титуляр се очертава пазилият в последните два мача на „червените” Ивайло Петров. Той дълго време бе в ролята на трети вратар за ЦСКА, но след последното разбъркване, породено и от временното отстраняване на Иван Караджов, Петров изведнъж зае титулярното място №1 в отбора.

Шампионът с ЦСКА от 2008 година се появи за първи път в игра миналата сряда в двубоя за Купата срещу Свиленград, където спаси „армейците” при няколкото положения за домакините. Поради тази причина, Пенев му гласува доверие и в шампионатния мач във Варна срещу Черно море, където вратарят отново запази вратата си суха.

Появата в игра в Лондон ще бъде първият мач в евротурнирите за Ивайло Петров от месец октомври 2007 година, когато той допусна злополучен гол в последната от допълнителните шест минути в мача-реванш срещу френския Тулуза.

През настоящата кампания на вратата на ЦСКА в Лига Европа мачовете започна Здравко Чавдаров, получил контузия в реванша срещу Дери Сити. Следващите няколко мача №1 бе поверен на Иван Караджов, но последният мач срещу Базел също бе поверен на Чавдаров.