Капитанът на Левски Станислав Ангелов се изказа критично за играта на отбора при загубата с 1:3 от ФК Сараево в реванша от втория квалификационен кръг в Лига Европа. Опитният футболист сподели, че играта в атака на тима не се е получила, а също и че противникът е показал по-голяма воля за победа.

„Много съм афектиран. Неприятен мач за нас, естествено. Трудно правехме атаки. Сами загубихме мача. Можехме да се класираме без да спечелим, но с тази игра не заслужавахме.“

Помолен да коментира репликата на Илиан Илиев, че проблемите в съблекалнята са една от причините за отпадането, Ангелов отвърна: „Това са треньорски преценки, щом така е преценил. Тук определено има лек психически проблем, играем с напрежение, не сме отпуснати. На тренировка играем леко, но в мачовете не се получава. И още нещо – желанието. Противникът ни превъзхождаше в желанието си, ние ги чакахме да сбъркат.“

„Определено след тази загуба няма да останем на нивото, на което сме. Може да повлияе по различен начин – може да паднем, може да се вдигнем.

„Дали сме играли балет? Това вече е прекалено. Това което казах, смятам, че е достатъчно. Истината е, че можеше и по-добре, останалото са глупости“, завърши Ангелов.