Помощник треньорът на Левски Николай Митов разузнава съперника на „сините“ в Лига Европа ФК Сараево. Босненският тим игра снощи в Малта срещу Хибърниънс, а мачът завърши с нетипичен резултат – 4:4. Митов бе любезен да говори пред Гонг за своите впечатления от срещата.

„За зрителите стана много интересен мач, в него паднаха много голове. Отборът на Сараево за мен си е по-класният тим и заслужено продължи напред. Като че ли бяха подценили малко мача, защото имаха добър резултат от първия мач. Това им костваше да ги обърнат от 3:1 до 3:4, но в крайна сметка свършиха 4:4. Смятам, че атаката е по-доброто им звено в играта. Сараево има добри футболисти като индивидуалности, добър дрибъл имат, сръбската школа, която знаем, че е добра. В защита допуснаха грешки, но мисля, че бяха подценили мача. Имат добри и слаби страни, но ще ги коментираме в щаба. Мисля, че ги разузнахме добре, което трябва да ни помогне да ги преодолеем“, коментира асистентът на Илиан Илиев в Левски.

„Ние трябва да бъдем подготвени, концентрирани и да си гледаме нашата игра. Сигурен съм, че в София Сараево ще види друга атмосфера, без да искам да обиждам публиката на Хибърниънс. Вярвам и се надявам, че в четвъртък нашата публика ще напълни стадиона и ще ни помогне да продължим напред“, завърши синият шпионин.