Българският шампион Лудогорец излиза днес за втората си контрола в подготовката преди началото на новия сезон. Съперник на разградчани ще е грузинският гранд Динамо Тбилиси. 

Срещата между двата тима ще се играе в Австрия, а началният ѝ час е 18:30. Ще можете да я проследите директно в ефира на Diema Sport 2, а за вас ще я следим подробно и на Gong.bg

В първата си проверка от летния лагер, орлите" стигнаха до престижен успех над един от чешките грандове Славия Прага с 2:1. Сега целта пред момчетата на Георги Дерменджиев е да затвърдят добрите впечатления и срещу най-титулувания грузински клуб. 

Тези срещи са важни за българския клуб, защото са последната му подготовка преди началото на участието в Шампионската лига. Лудогорец се стреми да се подготви добре сега, за да не се повтаря миналогодишният провал срещу молдовците от Милсами. 

Засега Дерменджиев няма проблеми със състава, което му позволява да изпробва и различни тактически схеми. Очаква се той да постъпи по подобен начин и срещу Динамо Тбилиси, за да прецени докъде са стигнали играчите му. 

Какво да очаквате от този мач и дали Лудогорец ще продължи с доброто си представяне в контролите, можете да разберете днес от 18:30 часа в ефира на Diema Sport 2 и на Gong.bg.