Вратарят на Лудогорец Владо Стоянов е оптимист за предстоящия мач на тима си в Белград срещу сръбския първенец Цървена Звезда в Шампионската лига. Двата тима се срещат на "Мала Маракана" от 21:30 часа във вторник, а мачът ще се излъчва в ефира на DIEMA SPORT, както и на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG

"Леки мачове няма вече, няма леки съперници. Горе-долу знаем какво да очакваме от този двубой. Вече играхме със Звезда, запознати сме с техните възможности, така че наистина няма да е леко, но се надявам да излезем крайни победители." 

"В нашия отбор има едно ядро от футболисти, които сме от доста време тук и изиграхме доста важни мачове. Това до някаква степен ни помага, но въпреки че отборът на Звезда не е участвал в Шампионската лига през годините, не значи, че им липсва опит. От мои колеги знам, че треньорът на Звезда знае как да мотивира играчите си." 

"Главното е да си извадим изводите от първия мач, което сме го направили. Смятам, че ако го изиграем по начина, по който знаем и умеем, няма да имаме проблеми да продължим в следващия кръг", сподели Стоянов на пресконференцията преди двубоя в Белград. Той не би отказал за пореден път успехът на отбора му да дойде по драматичен начин, както беше много пъти досега.  

"Аз още след първия мач казах, че всичките ни успехи в Европа идват по драматичен и труден начин. Смятам, че и във вторник ще бъде така, ще бъде доста интересен двубой. Стадионът ще е пълен, което ще е страхотно, защото няма нищо по-хубаво за един играч да играе пред пълни трибуни. Смятам, че ще се получи един доста интересен двубой и очаквам пак да има някаква драма, както и накрая да излезем крайни победители", сподели Стоянов и сподели още какво очаква от собственото си представяне в Сърбия. 

"Аз преди да изиграя мача за националите с Португалия имах доста силни мачове и на клубно ниво - и с Лудогорец, и с Шериф. Надявам се да продължи това нещо. Аз лично не очаквам да имам толкова работа във вторник, защото мачът ще е завързан и тактически. Но въпреки всичко се надявам да не допуснем гол, което все пак не зависи само от мен. Надявам се да не допусна гол, а ако аз опазя вратата си, сигурен съм в моите съотборници, че напред ще отбележим поне един", завърши стражът на Лудогорец.