Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква сериозна битка на "Мала Маракана" с Цървена звезда от реванша в Шампионската лига. Двата тима се срещат на "Мала Маракана" от 21:30 часа във вторник, а мачът ще се излъчва в ефира на DIEMA SPORT, както и на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG

"На тази фаза няма леки мачове и очакваме сериозна битка, която трябва да изиграят и двата отбора. Добрите мачове стават с добра публика, толкова за обстановката. Знаете, че няма как да ви кажа предварително за състава, затова ви отговарям шаблонно - ще го видите във вторник." 

"Резултатът е 2:2 и на нас ще ни трябват голове. Направихме много сериозни анализи на нашето представяне от първия мач, както и от това на Звезда. Така че отборът е готов да изиграе този мач", сподели Дерменджиев. Той е на мнението на колегата си Милорад Божович от Цървена Звезда, че с отпадане в този мач светът не се свършва. 

"Треньорът на домакините каза, че ако отпаднат, няма да се свърши светът и това е една много добра психологическа фраза, с която да свали напрежението от играчите си. Това и ние сме го говорили, но не го оповестяваме. Футболът си е футбол, животът си е живот, аз уважавам колегата и мисля, че е наистина прав." 

"Резултатът 2:2 дава предимство като домакини на Звезда, но на нас ни трябва един гол. Така че колкото и да е тежък на пръв поглед, толкова е и нормален като резултат. Ние като отбор и възможности ще играем така, че да се опитаме да вкараме голове. Това е един мач, който трябва да се изиграе с изключително висок интелект", завърши Дерменджиев.