В лагера на Левски атмосферата е добра и желанието на всички е да бъде преодолян хърватският фаворит Хайдук в Лига Европа. Даже новото попълнение Иван Горанов разкри, че в тима мечтаят за участие в групите на Лига Европа, до които ги делят още три квалификационни кръга. 

"Спокойни сме и сме уверени, отиваме в Хърватия, за да покажем добра игра. Искаме да постигнем добър резултат и вярвам, че ще сме крайният победител. Имахме информация тези дни за отбора на Хайдук, по какъв начин ще ги преодолеем, ще видите на самите мачове. Прекъснахме негативната серия, излизаме мотивирани срещу хърватите, ние ще дадем най-доброто от себе си."

Васил Панайотов: Да играеш за Левски е достатъчна мотивация

"Футбол е, всичко може да стане. За мен лично няма фаворит. Този, който по-силно желае победата, той ще спечели, надявам се да сме ние. Мечтаем за групите на Лига Европа, за това работим, надявам се да се случи", сподели Иван Горанов пред родните медии след последната тренировка на отбора на родна земя.

Левски се представи колебливо в реванша със Сутиеска от първия квлаификационен кръг, но все пак преодоля този съперник и продължи напред. Според крайния бранител на "сините", в тима вече са си извадили поуки от играта в Никшич.  

От Хайдук: Левски не е нищо особено, ще ги разгромим!

"Направили сме си изводите след втория мач със Сутиеска, може би трябва да сме малко по-спокойни. Просто тогава трябваше на всяка цена да продължим, докато сега трябва да се отпуснем и да играем нашата игра. За мен няма значение къде е първият мач, ние трябва да сме максимално концентрирани и да не допускаме грешки. Така ще се получат нещата", сподели Горанов и говори за посещението на собственика Спас Русев в съблекалнята в понеделник. 

"Какво ни е казал Спас Русев си остава между нас. Каза ни хубави думи, мотивира ни. Работим всеки изминал ден, за да се сплотим като колектив и да се разбираме добре на терена. Постепенно нещата стават все по-добре и по-добре, Обстановката в отбора е доста позитивна, всички искаме да продължим напред. Аз вярвам, че ще го направим", завърши бранителят.