Сериозно самочувствие лъха от редиците на Хайдук още преди началото на мача с Левски. Повече от 48 часа преди битката със "сините", в Сплит изглежда вече се готвят за погром над непретенциозен съперник. Поне това си личи от изказванията на играчите на хърватския тим. 

Хайдук без никакви проблеми за Левски, разкрит е съставът му

Младата звезда в нападението на Хайдук Анте Ерцег дори даде прогноза за конкретния резултат, с който неговият отбор ще надделее в първия мач на китното малко стадионче в Дугополе. Той се готви за класика и за това да бъде един от голмайсторите в българската врата. 

Игор Томашич: Хърватин съм, но по- голямата част от мен е за Левски

"Прогнозата ми е за нас, ще бием този отбор с 3:0. Ще се зарадвам да вкарам, макар че не е толкова важно кой ще се разпише. Искам да вземем този добър резултат, да не допуснем попадение вкъщи и да продължим напред", сподели с огромна доза самочувствие Анте Ерцег. 

Жорди Гомес резерва срещу Хайдук

Подобно мнение изказа и съотборникът му Фран Тудор, който се подвизава по целия десен фланг на отбора си и се очаква да е титуляр. Според него, българският съперник не е нещо специално и той е придобил впечатленията си от мача на Левски със Сутиеска в Никшич. 

Левски се показа за последно у нас преди мача с Хайдук

"Гледах ги, не ме впечатлиха. Солиден отбор са, но ние няма защо да бягаме от ролята си на фаворити. Защото сме точно такива срещу тях. Разбира се, трябва да го покажем на терена. Очаквам да победим, надявам се само да не получим гол", сподели Фран Тудор пред медиите в родината си. 

Свършиха билетите за български фенове на Хайдук - Левски

Малко по-умерено изказване направи другата звезда в атаката на Хайдук Марко Футач. "Нашият най-силен коз се казва Хуан Карийо, нашият треньор. А кой би могъл да е най-големият ни враг в този мач? Самият наш отбор", сподели Футач.