Отборите на Шамрок Роувърс и Лудогорец ще изиграят днес реванша от втория предварителен кръг в Шампионска лига. Мачът е тази вечер в Дъблин на "Тала Стейдиъм" от 22:00 часа и ще бъде предаван пряко в ефира на DIEMA SPORT 3,  а в Gong.bg може да проследите всичко най-интересно.  
Изходът на двубоя изглежда предрешен, след като Лудогорец спечели първата среща в Разград с 3:0. Допълнителният стимул за разградчани е да запишат четвърта поредна победа в клубните турнири на УЕФА. Треньорът на "орлите" Анте Шимунджа е категоричен, че мачът няма да бъзе подценен и всички се готвят много сериозно. Той ще може да използва всички свои футболисти, като със сигурност аут за сблъсъка е Клод Гонсалвеш, който дори не пътува с отбора до Дъблин. В навечерието на мача Лугодорец подписа нови договори с двама основни футболисти - Антон Недялков и Оливие Вердон. 
 
"Концентрирани сме изцяло, тъй като знаем, че Шамрок е доста различен тим като домакин. С подкрепата на феновете у дома, отборът показва съвсем различна енергия", заяви словенският специалист.
Вратарят на разградчани - Серджио Падт призна, че очаква да има доста повече работа, отколкото при победата с 3:0 в първата среща. 
 
"Съперникът със сигурност ще играе по-добре в предстоящия двубой. Харесвам техния нападател, той е силен и трябва да се справим с него, както и с останалите играчи, разбира се", обясни нидерландецът.