Отборът на ЦСКА успя да покаже хладнокръвие и устойчивост при гостуването си на Осиек, изковавайки равенство 1:1 в мач-реванш от третия квалификационен кръг в турнира Лига на конференциите. Греъм Кери даде решителен аванс на тима след страхотен гол в 33-та минута. Шкорич изравни в 45-та минута. По този начин "червените" ще се изправят срещу Виктория Пилзен в последното стъпало преди групите на Лигата на конференциите. 

Домакините започнаха с агресивна игра в началните минути на мача и в 9-та минута Рамон Миерес успя да пласира точен удар, който обаче беше лесен за Густаво Бусато. 

Постепенно момчетата на Стойчо Младенов успяха да окопитят и да задържат топката, за да убият от първоначалния ритъм на хърватските си домакини. В 17-та минута Бусато изби в ъглов удар, след който не се стигна до нищо интересно. Минута по-късно Греъм Кери отправи и първи точен удар за родния тим, но лесен за стража Ивушич. 

В 24-та минута Амос Юга, на свой ред, опита шут от сложна позиция, но страни от целта. В 26-та минута се стигна до сериозно напрежение след разбъркване в наказателното поле на ЦСКА, а играч на Осиек не успя да вкара от никак не лоша позиция. 

В 33-та минута обаче "червените" бяха тези, които нанесоха решителен наглед удар. След грешка при изнасянето на Осиек, Георги Йомов и Яник Вилдсхут комбинираха. за да предоставят топката на Греъм Кери, а плеймейкърът не сбърка от над 20 метра с елегантен удар за 1:0. 

Секунди преди края на редовното време на частта обаче хърватите се върнаха в мача. След още едно разбъркване в наказателното поле на ЦСКА след корнер Миле Шкорич се оказа на точната позиция, за да разстреля Густаво Бусато за 1:1. 

В 47-та минута българският тим беше на сантиметри от това да поведе отново в резултата. След статично положение Жеферсон отправи плътен удар, който обаче беше париран от вратаря на домакините. 

В следващите минути Осиек отново натисна по-сериозно, но до истинско голово положение не може да се каже, че стигна. В 63-та минута Густаво Бусато можеше отново да е антигерой за своя тим, но неговото подхлъзване не беше наказано заради вдигната засада. 

Натискът на домакините ставаше все по-стихиен, а оптимизмът по трибуните все повече се изпаряваше. Ъгловите удари обаче се редуваха, а "червените" не успяваха особено да задържат топката под свой контрол. 

В 81-та минута дойде чудесен шанс за Осиек. След извеждащ пас към резервата Даку, стрелецът се озова очи в очи с Густаво Бусато, но не успя да преодолее стража, а ЦСКА запази равенството в резултата. Четири минути по-късно Миле Шкорич отправи мощен удар с глава, който беше париран с вещина от Бусато. 

Само минута по-късно Жорди Кайседо показа страхотна скорост, за да изкара закономерен червен картон за централния защитник Лончар, с което да убие окончателно надеждата на Осиек. 

Осиек - ЦСКА 1:1

0:1 - Греъм Кери (33)

1:1 - Миле Шкорич (45)

Ето и състави на двата отбора:

Осиек: Ивушич – Милош, Шкорич, Лончар, Чеберко – Запер, Неяшмич - Бочкой, Клейнхейслер, Мансе - Миерес

ЦСКА: Густаво Бусато – Иван Турицов, Юрген Матай, Валентин Антов, Брадли Мазику – Жеферсон, Амос Юга – Георги Йомов, Греъм Кери, Янис Вилдсхют – Жорди Кайседо