Треньорът на Осиек Ненад Биелица вярва, че отборът има сили да навакса пасива от първия мач срещу ЦСКА. Хърватите загубиха с 2:4 в София миналата седмица и утре ще опитат да заличат изоставането в реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Знаем, че в София се представихме под нивото си, но очакваме утрешния реванш с оптимизъм и сме уверени, че имаме сили да наваксаме пасива от първия мач. Вярвам, че утре ще покажем истинското си лице. В последния мач срещу Драговоляц дадох почивка на някои от титулярите, за да ги съхраня за мача в четвъртък, защото се натрупаха доста мачове напоследък. Искам дисциплина, организация и агресия през всичките 90 минути. За тези мачове не трябва допълнителна мотивация, вярвам, че всички играчи ще дадат своя максимум", заяви Биелица на пресконференцията преди мача.

Биелица се изказа ласкаво за ЦСКА и припомни някои от успехите на тима.

"ЦСКА е голям отбор, мисля, че е бил 30 пъти шампион на България. Нямаме аргументи да подценяваме такъв отбор, който преди две години пак ни отстрани, който игра в групите на Лига Европа, който е 30 пъти шампион на своята страна и 21 пъти носител на Купата. Няма как да кажем "ние сме по-добри". ЦСКА има двама-трима българи, останалите са чужденци. Миналата година победиха Рома. Получихме шамар в София и се надявам това да не се повтаря. Не очаквам ЦСКА да се затвори в глуха защита, защото имат класни офанзивни играчи", добави още той.