Старши треньорът на Осиек Ненад Биелица показа самочувствие преди реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу ЦСКА. Тимът му загуби с 2:4 в първия мач в София, но специалистът вярва, че Осиек има сили да отбележи три безответни гола и да се класира за следващата фаза.

Както е известно, от този сезон УЕФА промени правилника си и головете на чужд терен нямат особена тежест, което означава, че при победа с два гола разлика за Осиек, мачът ще бъде вкаран в продължения.

„Още в първия ден казах да не очаквате, противниците ни ще имат по шест положения на мач, а ние ще имаме по десет. Моите отбори не играят по този начин. Аз обичам организираната игра, с много дисциплина, агресия и жертви във фаза защита. Тези мачове могат да не предложат толкова добра игра за окото, но за мен това, че противникът има един или пък изобщо няма удари към вратата ни, не е лоша игра. Аз анализирам мачовете малко по-различно от феновете”, сподели наставникът на Осиек.

„Със сигурност можем да играем и по-добре, но съм доволен от началото на сезона. Знаем как играхме в България и знаем, че това не е истинското ни лице. Не се нуждаем от специална мотивация за мач като този. Знаем, че имаме нужда от два или три гола разлика и знаем, че сме готови да дадем всичко от себе си още от първата минута, за да постигнем добър резултат. Имаме качество, воля и физически сме готови за такъв мач”, каза още Биелица преди мача с ЦСКА утре.