Старши-треньорът на черногорския Искра Даниловград - Александър Недович, говори пред медиите в страната преди днещния сблъсък с носителя на Купата на България Локомотив Пловдив.

Според наставника на Искра отборът му не е фаворит срещу "смърфовете", но не вижда причина футболистите му да се страхуват от българския тим. Недович обещава, че неговите момчета ще дадат всичко от себе си за успех.

„Локомотив Пловдив е по-голямо предизвикателство в сравнение със Санта Колома от Андора. Българският тим записа две победи в шампионата. В отбора играят много чужденци, но всичко ще се реши в една среща. Ние сме домакини и може би това е най-важният мач в кариерата на много от нашите футболисти. Искам да разбера къде се намираме в европейския футбол. Ще се опитаме да зарадваме феновете в Черно гора", каза Александър Недович.

„На хартия имаме шанс срещу Локомотив, въпреки че не сме фаворити. На терена обаче топката определя победителя. Постигнахме исторически резултат, класирайки се за Лига Европа и преодолявайки първия кръг от квалификациите. Не виждам причина да се страхуваме. Трябва да направим всичко, за да преодолеем и това препятствие“.

„Разполагаме с всичко най-добро и можем да променим ритъма на мача, да сменим формацията на игра. Дадохме почивка на някои от играчите си, защото в първенството, ако загубиш точки, можеш да наваксаш, докато в евротурнирите нямаш втори шанс“.

„Най-добрият футболист на Локомотив е нападателят Анте Аралица. Капитанът Димитър Илиев също има много качества, а и опит. Знаем всичко за тях, ще дадем 120% от себе си пък да видим какво ще стане", сподели още 41-годишният Недович.