Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели, че вече вижда положителната промяна в своя тим. Специалистът говори на официалната пресконференция преди сблъсъка срещу Копенхаген в Лига Европа утре и заяви, че усеща как „нещо се случва с тима му“.

 „На хартия Копенхаген е по-добрят отбор от нас. За тях е нормално да играят в групите на Лига Европа и Шампионската лига всяка година. За нас това е нещо много далечно, мечта. Аз вярвам в моя отбор обаче, нещо се случва в моя отбор. Няма да бъде лесно на Копенхаген утре“, увери той.

„Всички се вълнуваме. Някои от играчите ми никога не са играли такива мачове. Уверени сме, защото печелим до този момент. Работим здраво и малко по малко започваме да вярваме, че ще имаме един успешен сезон“, продължи наставникът на „червените“.

„Развиваме нашия стил. За това се изискват мачове. Ние тренираме, но трябват мачове. Трябва да изиграем поне десет мача. Мисленето на играчите вече е различно, това е важно, да не кажа най-важното.  В началото, особено с нов треньор, никой не знае къде се намира. Играчите се притесняват, но с мачовете и победите увереността в тях идва“, каза още той.

Още по темата:

Ел Маестро: Мачът с Копенхаген е най-големият за нас, но същото е и за тях