Футболистът на Лудогорец – Тодор Неделев, остана доволен от представянето на отбора при победата с 2:0 над Динамо Минск в първи двубой от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Офанзивният халф сподели, че има желание да играе във всеки един мач.

„Щастливи сме, можеше да е по-убедителна победата. Радостно е, че не допуснахме гол и половината от работата е свършена. Другата седмица остава другата половина“, започна Тошко Неделев.

startphoto.bg
90 снимки

„Моето представяне други хора ще го определят. Аз никога не определям сам моето представяне. Гледам, когато играя да давам максимума и да помагам на отбора. Мисля, че отборът седя доста добре, с изключение, може би, на последните 20 минути от мача. Но в един мач не може 90 минути да бъдеш на топ ниво. Както казах, радостно е, че не допуснахме гол. Имаха някои ситуации отборът на Динамо, а ние можехме категорично да спечелим. Все пак сме щастливи от резултата“.

„Много ме радва (комбинацията с Ивайло Чочев, която доведе до дузпата, реализирана от Неделев), защото с Чочев играем още от юношеските гарнитури, в национални отбори, в мъжкия. За първи път се събираме в клубен отбор. Радостно е, че точно двамата направихме тази красива комбинация и от нея стана дузпата и отбелязахме втория гол“.

„Надявам се (да продължи да бъде в титулярния състав). Дай Боже, да играя всеки мач“, завърши Неделев.