Сериозна подкрепа получиха играчите и ръководителите на Левски в навечерието на мача с Хайдук в Хърватия от Лига Европа. На гости при тях дойде участникът в "синята" европейска приказка Игор Томашич, който им пожела успех срещу сънародниците си и откровено обяви, че сърцето му е синьо. И сподели, че за отбора се информира от Gong.bg. 

Поздрави на Удинезе: Томашич и Боримиров се събраха

"Откровено казано, много малко следя какво се случва с Левски. Четох в Gong.bg в интернет, за да се информирам. Но сега дойдох да пожелая успех на момчетата", сподели Томашич пред официалната телевизия на Левски и сподели какви са шансовете в този мач. 

Игор Томашич: Хърватин съм, но по-голямата част от мен е за Левски

"Мисля, че шансовете са 50:50, защото Хайдук в момента не е Хайдук от преди. Да, аз съм хърватин, обичам да виждам хърватски отбори в евротурнирите, но откровено ще кажа, че сърцето ми е синьо. Извинявам се, аз съм полухърватин-полубългарин", заяви бившият защитник и продължи с лека закачка към спортния директор на отбора Даниел Боримиров, с когото бяха съотборници на "Герена". 

Балъков промени мнението си: Левски и Хайдук са равни

"Нямам какви съвети да дам на Даниел Боримиров. Игра в добри отбори, игра в националния отбор, ако не знае досега как да отстрани Хайдук, да не се занимава с футбол", пошегува се Томашич с усмивка на лице и се поздрави с добрия си приятел.