Треньорът на беларуския БАТЕ Борисов Кирил Алшевски разкри, че от отбора на трактористите ще изпратят разузнавач в София, който да се запознае от първо лице с качествата на ЦСКА. Двата тима ще се изправят в двубой от втория предварителен кръг на Лига Европа. Алшевски говори с респект за българския отбор.

"Определено най-малко искахме да ни се падне армейския отбор от София. Ще ги проучим и ще се подготвим добре, за да продължим в следващия кръг. Какво знаем за съперника? Те са силен отбор, който е завършил трети в България и сега е първи в класирането с амбиции да се бори за най-челните места", започна наставникът. 

"Имат много добри легионери - от Нидерландия, Франция, Сенегал, Бразилия и национали на България. Очакваме много трудна конфронтация. Ще пратим човек да гледа мача им с Черно море след паузата за националните отбори. Доста от нашите момчета ще имат тежко пътуване до Казахстан с националния отбор. А и в България е доста горещо през септември", заяви Алшевски пред Пресбол.

 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.