Сутиеска ще направи всичко по силите си да бъде в максимално боеспособен състав за реванша с Левски от първия квалификационен кръг на Лига Европа. В първата битка в София, загубена от черногорците с 1:3, не играха наказаният вратар Владимир Гилен, както и контузените нападатели Боян Божович и Игор Иванович. 

Треньорът на Сутиеска: Дано поне реваншът е интересен

Стражът със сигурност се завръща в състава, докато другите двама ще минат интензивен курс на лечение, за да бъдат вдигнати на крака за четвъртък. Тяхното присъствие е изключително важно за домакините от Никшич, тъй като това са водещите им реализатори от миналия сезон, в който вкараха общо над 20 гола във всички турнири. 

Панайотов: Нормално е да сме фаворити срещу Сутиеска

"Доколкото знам, Владо Гилен се връща на вратата, докато със сигурност поне един между Боян Божович и Игор Иванович ще е титуляр. Това означава, че отборът ни ще е страхотно подсилен за реванша. имаме още няколко дни да се подготвим и съм сигурен, че всичко може да се случи в този мач", заяви нападателят Божо Маркович, който отбеляза единственото попадение за Сутиеска в София. 

Черна гора се тревожи заради възможна "синя" инвазия

Черногорците все още не са отстранявали съперник в Европа и въпреки че показаха доста слаба игра на "Герена", по изказванията им си личи, че са се надъхали страшно, за да направят обрат и да отстранят българския гранд.