Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов, даде мнението си за поражението с 0:1 от Зоря в Лига на конференциите. Специалистът заяви, че отборът му е изиграл перфектно първо попаддендие, а съперникът е вкарал с единственото си положение. Той предяви претенции и към съдийството в мача.

„И аз нямам обяснение. Мисля, че едно подценяване стана и получихме гол. Перфектно първо полувреме. Една десета от секундата не ни стигаше да финализираме. Това е футболът. До голяма степен сами сме си виновни. Започнахме колебливо второто полувреме. Започнахме да играем играта си, когато получихме гол. Вкараха ни с единственото си положение.”, каза Младенов.

„Бихме оспорили някои съдийски решения. Ние на пейката бяхме разчоровани от някои решения. Имахме още две ситуации за дузпа, които незнайно защо не бяха отсъдени. Шансовете намаляха. Ние сме ЦСКА, във всеки мач излизаме за победа. От този момент започваме да мислим за вътрешния шампионат. Раздаваме се във всеки мач”.

„Нямам обяснение и аз за началото на второто полувреме.. Ще говоря със състезателите, треньорите ще си анализираме. Реалността я знаем много добре. Ще обсъдим и ще взимаме най-правилните решения за ЦСКА. Играем за победа. Мъчим се да втълпим на състезателите, че трябва да сме водещия отбор”, завърши Младенов.