Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите на летище "София". "Червените" претърпяха загуба с 1:5 от Рома.
 
 
"Незаслужен резултат. Това е моето мнение, както и на Моуриньо. Самото му изказване красноречиво показва какво се случи на терена. Но резултатът боли, много боли. Стратегията в началото беше успешна, особено първите 20 минути на второто полувреме, когато тръгнахме да се надиграваме. След червения картон Рома ни вкара два гола.
Тази загуба няма да ме заблуди. Знам, че имаме стойностен отбор с добри футболисти. Представихме се добре и съм доволен от играта. Да, имаше грешки при първите три гола, които не трябваше да се допускат, но това е процес на доизграждане на един отбор и стил, който искаме да показваме. Тактическата дисциплина беше на висота.
 
При 3:1 имахме възможност да се надиграваме с противника и да търсим възможност да обърнем резултата, но с този червен картон приключи всичко.
 
Като показатели почти се изравняваме с отбора на Рома, но класата в такива моменти е решаваща. При тях тя е в изобилие. Липсата на много основни състезатели ни лишава от положителни неща в хода на мача в много отношения. Вижда се, че стилът, който практикуваме, го подобряваме във всеки мач. Надявам се, когато се върнат контузените, потенциалът, класата и силата на ЦСКА да е на много по-добро ниво", каза Стойчо Младенов.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.