Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели след равенството 0:0 с Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите, че тимът му е изиграл „перфектно” двубоя от тактическа гледна точка.

„Почти през цялото игрово време играхме добре. Перфектно тактически изигран мач, срещу добър отбор. Този отбор треньорът им го гради 4 години. Ние имахме нашите шансове, както и те. Равностоен мач“, заяви Младенов . 

„Късметът ни избягваше. Когато един състезател се освободи от покритието на съперника, трябва да е максимално концентриран. Започнахме да ставаме по-бавни второто полувреме. Затова предприех смени и проремих схемата. В един момент се виждаше, че губим средата на терена. Имам едно правило, че като не можеш да спечелиш, не трябва да губиш", добави още той.

„Отстъпихме в силата и скоростта. Индивидуалността на крилата ни не беше достатъчна. Много брак, но бяха напористи. Тези мачове трябва да ги изживеем и да се сполучим от тези неща. След като видяхме, че не можем да спечелим мача, не трябваше да го губим и затова направих смяната в средата на терена", каза треньорът на ЦСКА.

Вижте какво каза още Стойчо Младенов в прикаченото видео!