Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си преди двубоя от втория квалификационен кръг за Лига Европа срещу БАТЕ Борисов. Българският специалист говори в предаването "Дoмът на футбола" по DIEMA SPORT.

„Приемаме жребият такъв, какъвто е. Можеше да бъде по-добър, но и по-лош. Нашата нагласа трябва да е първо за мача с Черно море, а след това за този в евротурнирите. Настройката ни трябва да е единствено и само за победа. Всичко се решава в един мач. Да, излизаме срещу добър отбор, какъвто е БАТЕ Борисов. Но ние си имаме нашите силни страни. Надявам се да ги разучим добре и да се възползваме от техните слабости", заяви Белчев.

"Това не е същият БАТЕ Борисов, който беше отпреди 6-7 години. Но в никакъв случай не е за подценяване. Силен турнирен отбор, който почти всяка година достига плейофа или до груповата фаза в Лига Европа. Ще трябва да се подготвим по най-добрия начин за този двубой“, каза треньорът на „червените“.

„Това, че сме домакини е добре за нас. Макар че в съвременния футбола факторът домакинство отпада, когато няма публика. Във всеки един мач, това е и моето виждане за футбола, трябва да се борим до последно за победата. Няма значение дали резултатът е 0:0 или 4:0 за нас. Трябва до последния съдийски сигнал да се опитваме да играем футбол“, добави още той.