Старши треньорът на ФК Копенхаген Стале Солбакен не остана доволен от показването на повторение на първия гол на датския отбор във вратата на ЦСКА на големия екран на стадион "Паркен" в снощния реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Домакините спечелиха с 2:1 и продължават напред с общ резултат 4:2, но попадението им за 1:0 дойде след явна засада.

"Беше много глупаво да се показва повторението на първия ни гол на големия екран на стадиона. Това поне не трябваше да става преди играта да бъде подновена. Хората, които се занимават с тези неща, трябва да внимават повече при такива футболни ситуации. Те ще получат специални инструкции. Футболистите на съперника също видяха повторенията и това повлия на поведението им на терена до края на първото полувреме. Имаше две-три неконтролирани остри влизания от тяхна страна, които можеха да бъдат опасни за нашите играчи. Мачът стана повече битка, отколкото футбол", коментира Солбакен.

"Това повторение не беше добро за никого - абсолютно ненужно. Съдията вече беше признал гола и нямаше как да го отмени. Положението беше неприятно и за него", допълни той.

ФК Копенхаген ще играе срещу италианския Аталанта за влизане в груповата фаза на турнира. /БТА