Левски гостува на малтийския Хамрун Спартанс в първи двубой от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Срещата тази вечер на Националния стадион "Та Кали" започва в 20:30 часа и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT 2. Главен арбитър на мача е Вили Делажод от Франция. Днешният сблъсък ще остане в историята на Левски като първи срещу тим от Малта.
 
Очаква се треньорът Станимир Стоилов да направи само една промяна в състава в сравнение с 11-те, които завършиха 1:1 с ПАОК в Солун - Цунами вместо Патрик-Габриел Галчев. 
 
Хамрун, който е определян като фаворит за титлата в Малта, отстрани Вележ Мостар в предишния кръг на Лигата на конференциите след две победи с 1:0. Не е за пренебрегване фактът, че три отбора от островната държава се класираха до тази фаза, което се случва за първи път. 
 
Левски е в ролята на фаворит и ентусиазмът сред “сините” привърженици е огромен. Очаква се поне 300 верни фенове на столичани да бъдат на стадиона и да подкрепят тима, като само 70 от тях пътуваха заедно с играчите.