Старши треньорът на Хамрун Спартанс Бранко Нишевич даде пресконференция преди утрешния сблъсък с Левски в първи мач от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Специалистът призна, че българският отбор има леко предимство.

Антон Узунов
17 снимки

 „Няма контузени играчи и всички са на разположение за този мач с Левски. Една победа, един равен срещу ПАОК. Много млад и добър отбор, който впечатли с физическото си състояние. Добре организиран и добра подготовка. Играят агресивен футбол и трябва да сме внимателни с тях. Малтийският футбол се развива и за първи път има на тази фаза три отбора. Мисля, че скоро ще има тим от Малта в групите на Лига на конфиренциите“.

„Да, Левски е много по-сериозен отбор, но няма да променяме стила си и се надяваме да излезем с положителен резултат, който да ни позволи преди реванша да имаме сериозни шансове, за да се класираме за плейофите“.

„Благодаря на Станимир Стоилов, че оценява шансовете 50 на 50, но за мен Левски е с предимство. Левски има аванс за мен, но ние също имаме нашите силни страни, които се надявам да използваме по възможно най-добрия начин. Те са добър отбор, който играе агресивно, добре с високата топка. Имат добри играчи в нападение: Роналдо, Билал Бари и Уелтон. И в халфовата линият Кръстев, Краев и Миланов също са добри футболисти. Левски загуби един мач, но и в него игра добре“, заяви Нишевич пред медиите.