Италианският спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета коментира жребия за 1/16-финалите на Лига Европа, който отреди гранда от родината му Интер да срещне българския шампион Лудогорец. Макар всички специалисти на Апенините да са на мнение, че "нерадзурите" са фаворити да продължат напред, шефът на "Армията" предупреди, че с родния първенец трябва да се внимава. 

"Да, определено елиминирането на Лудогорец е по силите на Интер. Но Антонио Конте и екипът му трябва да са наясно, че няма да им е лесно като разходка в парка или като на пикник. Затова трябва да подходят много внимателно."

"Като индивидиуалности играчите са със страхотни качества. Те имат огромни възможности и затова отборът е много добър като цяло и не е за подценяване", сподели Джарета пред изданието "Тутомеркатоуеб" в първите часове на 2020 г. А след това коментира и възможностите на останалите италиански клубове в Европа. 

"В Шампионската лига жребият не е толкова тежък за италианските клубове. Двойките са по силите им. Най-тежко ще е на Наполи. Ювентус, например, изтегли максимално добър жребий и през тази година трябва да направи всичко възможно, за да спечели трофея. Мисля, че е време Шампионската лига да се завърне в Италия", заяви Джарета.