Селекцията в Левски до голяма степен зависи от реванша в плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите срещу Айнтрахт Франкфурт. Първата среща в София завърши 1:1, а реваншът е в четвъртък на "Дойче Банк Парк" във Франкфурт. 

start-photo.bg
100 снимки

"Сините" няма да взимат нови играчи, ако отпаднат от "орлите", научи Gong.bg. Поне такива са нагласите на ръководството към този момент. "Сините" проучваха футболисти за три позиции - нападател, който може да действа и като крило, десен бек и централен защитник. Нов играч обаче може да бъде взет само при отстраняване на Айнтрахт, тъй като отборът ще има доста сгъстен цикъл от мачове поне до Нова година. Треньорът Николай Костов обаче ще работи с наличния материал при неуспех срещу германския клуб. 

На "Герена" може да се разделят с национала Илиан Стефанов, към когото има интерес от израелския Макаби Нетаня. Дори да се стигне до негов трансфер, то ще се дават повече шансове на Преслав Бачев до възстановяването на Билал Бари в атака, вместо да се привлича нов играч. 

През това лято Левски се подсили с двама нови - Дарлан и Асими Фадига.