Саша Илич не бе доволен от играта и представянето на ЦСКА срещу Сепси в мача от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът на "червените" осъди грешките на играчите и отправи критики към липсата на достатъчно скорост в техните действия.

"Впечатленията ми от днес не са добри. Сепси бе по-добрият отбор. Трябва да се знае, че ако искаш да играеш мачове в европейските турнири, не трябва да допускаш такива грешки, каквито ние направихме в този мач" започна той.

"Освен двете грешки при головете, имаше и други, които са недопустими за такова ниво на футбол. Мачът може да се определи като кошмарен. Не трябва да правим подобни грешки, ако искаме да продължим. Имаме втори мач, но трябва да променим тези неща", продължи специалистът.

"Когато изгубиш с 2:0 като домакин, шансовете доста намаляват. Ако покажем игра, в която няма подобни грешки, имаме възможност да продължим. Сепси е отбор, който играе фантастично на контраатаки. Най-големият ни проблем беше, че не можехме да изнасяме топката – беше много важно", добави треньорът на ЦСКА.

"Другото нещо, което е изключително важно в европейските мачове е, че трябва да се бяга много без топка, но не го направихме. Трябва да е ясно на всички, че ни чака много тежък втори мач. Ще ни бъде много трудно. Очаквам много повече от футболистите. Това са играчите, с които разполагаме", завърши Саша Илич.

Вижте във видеото какво още каза Саша Илич!